laupäev, 25. juuli 2015

Day 7



7.Day

Noortevahetus on jõudmas lõpule. Täna, laupäeval oli viimane päev, mil noored said oma filmi lõpetada. Filmile tuli veel lisada subtiitreid, heli- ja eriefekte jms.
Homme toimub filmide esilinastus.
Kuna päev möödus töiselt, siis õhtul said noored veeta aega vabas õhus, kes kiikus kiigega, kes jooksis niisama, vapramad käisid ka paadiga sõitmas.
Mis on noortevahetus ilma korraliku peota.  Grilliti vorsti ja liha, kõrvale söödi salatit.  Mis kõige tähtsam, limonaad jooksis ojadena. Kõige lõpuks toodi lauale maitsev maasikatort. Kõik sõid ja kiitsid... Pidu jätkus kuni öötundideni. (Linda)



 
 

Heute, am letzten Arbeitstag haben alle ihren Film fertiggestellt. Die Mocumentarygruppe hat den Film fertig geschnitten, Effekte und Untertitel hinzugefügt und auch die Musik. Die Horrorfilmgruppe musste nur noch Effekte und Musik hinzufügen, weil sie schon vorher denFilm fertig geschnitten hatten. Als Mittagessen gab es heute Bratkartoffeln mit gebratenen Würstchen. Als Nachtisch gab es Schokoladenpudding mit Marmelade. Nach dem Mittagessen haben wir weiter am Film gearbeitet und noch ein paar fragen für die Zeitung beantwortet.

Am Abend haben wir noch draussen lange gefeiert. (JAN)

 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar